Even laden...

Over Finn(Design)

Wat ga je lezen?
  • Waarom ik FinnDesign ben begonnen
  • Hoe het tot stand is gekomen
  • Wat mij onderscheidt van de rest
  • Hoe dat in jouw voordeel kan werken

Leestijd < 1 min.

School was niet voor mij weggelegd. Ik heb me daar zelden thuis gevoeld en ik had er vrijwel nooit zin in. De leukste momenten waren meestal ook de momenten waarop ik werd gevraagd het lokaal te verlaten. Later ben ik erachter gekomen dat dit een soort innerlijk verzet was. Het verzet tegen een systeem waarin ik mijn creativiteit en persoonlijkheid moest onderdrukken om binnen de lijntjes te kunnen functioneren.

In een (gênant-lang) tussenjaar ben ik gaan werken bij verschillende bedrijven en baantjes. Ook met directeuren en teamleiders had ik de nodige moeite. Dit moest anders kunnen, toch? Ik vind het namelijk van nature heel leuk om met mensen te werken. Ik wist dat er iets moest gaan veranderen anders zou ik de rest van mijn leven moeten aftellen tot mijn pensioen.

Ik wil werken om te leven, niet leven om te werken.

Via het zelf-ontwikkelingspad en spiritualiteit ben ik mijzelf beter gaan leren kennen en heb ik het nodige innerlijke werk verzet. Hierdoor werd mijn levensvisie steeds duidelijker, en dat wordt het nog elke dag. Op die manier ben ik onder andere op web design gekomen.

FinnDesign werd geboren.

Binnen een paar maanden heb ik mijzelf geleerd om professionele websites te bouwen met de modernste software-programma’s die er zijn. Via deze betaalde hobby heb ik van mijn perfectionisme en gevoeligheid kwaliteiten kunnen maken in plaats van valkuilen.

Via FinnDesign kan ik op een creatieve manier samenwerken met interessante mensen die iets te brengen hebben op het zelf-ontwikkelingspad, en tegelijkertijd leer ik daar soms ook nog wat.

Als mens en ondernemer spreek ik ‘spiri-wiri taal', om het zo maar even te zeggen. Dit is een taal die niet heel veel web designers/developers spreken. Ik kan niet alleen goed met mijn doelgroep communiceren, ik begrijp ze ook. Dat is dan ook meteen wat FinnDesign onderscheidt van de rest. Daarnaast delen mijn cliënten en ik vaak dezelfde visie. Dit maakt het heel makkelijk om te werken met elkaar. Een loepzuivere vertaling van jouw intenties is het gevolg.

Wordt jij de volgende waar ik mee mag samenwerken? Ik heb er zin in!

Warme groet, Finn.

Laat mij jou helpen

Ik snap dat dit nogal veel informatie is om te verwerken. Daarom wil ik het jou graag zo makkelijk mogelijk maken om vragen en onzekerheden bespreekbaar te kunnen maken. Laat je gratis adviseren! Je zit nog nergens aan vast.

Super irritante cookie-melding

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties en veiligheid te verbeteren.