Super irritante cookie-melding
Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties en veiligheid te verbeteren.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving vertelt jouw verhaal, maar dan zonder woorden.

Het gaat erom dat we het juiste gevoel opwekken bij jouw doelgroep, zodat ze met jou en jouw onderneming gaan resoneren.

Deze emotionele connectie kan worden bereikt met een goed grafisch design.

Huisstijl design

Ook wel bedrijfsidentiteit of branding genoemd, is een verzameling van veel verschillende aspecten. Een goede huisstijl sluit perfect aan op de identiteit, missie en visie van jouw bedrijf.

Het is een (vaak eerste) indruk. En die maak je maar één keer. Daarom moet het meteen goed zijn!

Onderdelen van een goede huisstijl zijn (o.a.) een logo, kleurenpallet, de juiste typografie, en nog veel meer.

"Good design is good business."

Media design

Media design kan veel verschillende vormen aannemen en gaat vaak hand in hand met jouw logo en huisstijl.

Zo kun je bijvoorbeeld denken aan social media- en email (nieuwsbrief) design. Dit zorgt er voor dat jouw onderneming een consistente visuele identiteit heeft op elk platform.

Dit resulteert niet alleen in meer bekendheid, maar omdat mensen door een pakkend design met jouw onderneming gaan resoneren, zorgt het veel makkelijker voor meer leads.

Het grafische

Creatieproces

Kennismaken

Zoals de titel doet vermoeden gaan we (als we dat nog niet hebben gedaan) even kennismaken met elkaar. Zo weten we allebei wat voor vlees we in de kuip hebben en waar we aan toe zijn. Ook kan ik je daarna een persoonlijk aanbod gaan doen.

Workshop

In deze fase gaan kraakhelder krijgen welke doelen we willen bereiken met dit proces. Met een leuke, interactieve workshop gaan we samen op ont-dekking.

Onderzoek

Bij de onderzoeksfase ga ik kijken naar jouw doelgroep. Wat zoekt jouw doelgroep? Welke uitdagingen hebben ze en hoe kunnen we ze aanspreken met een pakkende visuele vormgeving?

Concepten

In de conceptfase presenteer ik de concepten en/of moodboards die ik heb gemaakt aan de hand van de onderzoeksfase. Ik geef je een paar opties waaruit je kan kiezen en jij komt met inhoudelijke feedback.

Ontwikkeling

Aan de hand van deze feedback ga ik het beste concept (of concepten) vorm geven met de software van Adobe. Dit is de marktleider op het gebied van professionele, creatieve vormgeving.

Toepassing

Het is zo ver! We kunnen jouw bedrijfsidentiteit in de wereld gaan zetten. Ik lever jouw huisstijl en/of logo's in meerdere bestandsvormen zodat je ze overal kunt toepassen. Van visitekaartje tot billboard langs de snelweg.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Neem dan even contact met mij op zodat ik gratis en vrijblijvend met je mee kan denken.

Waarom heb ik grafische vormgeving nodig?

Grafische vormgeving is wat jouw onderneming er uit laat springen ten opzichte van de rest. Na afloop van dit leuke proces heb jij een veel beter beeld van waar jouw onderneming voor staat en wat je graag wil uitstralen. Een duidelijk, coherent verhaal is het gevolg. Op deze manier blijft jouw onderneming 'plakken' en kweek jij nog meer vertrouwen bij jouw doelgroep, wat leidt tot meer omzet en vertrouwen.

Kan ik zelf mijn huisstijl en/of logo beheren?

Dat kan zeker. Ik lever de bestanden in meerdere bestandsvormen zodat je gemakkelijk zelf jouw gloednieuwe huisstijl en/of logo kunt beheren. Je bent niet afhankelijk van iemand anders nadat het is afgeleverd. Vervolgens kun je hiermee zelf visitekaartjes en/of flyers laten maken bij de drukkerij. Wil je dit ook uitbesteden? Maak dat dan even bespreekbaar in ons kennismakingsgesprek, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken!

Kan ik ook alleen een website laten maken?

Dat kan. Als je al een huisstijl en logo hebt kan ik hiermee werken om jouw website te maken. Als je dit nog niet hebt en je wil tóch alleen een website zonder huisstijl en logo kan dat ook, maar ik raad het sterk af. Kijk ook even bij mijn andere diensten om de mogelijkheden te bekijken.

Wat kost een huisstijl en/of logo?

Dat verschilt natuurlijk per situatie. Daarom doe ik iedereen na het kennismaak-gesprek een persoonlijk aanbod, zo betaal je nooit te veel. Hieronder heb ik pakketten gemaakt waar goede indicaties in staan.

Tarieven

Voordeel-pakketten

(losse diensten bespreekbaar)
pakket BASIS
Gratis kennismakingsgesprek
Bedrijfsidentiteit-workshop van ± 2 uur
Kleurenpallet
Zorgvuldig geselecteerde typografie
Professionele huisstijl inclusief logo
Minimaal 2 logo concepten
Maximaal 2 correctierondes
Logo, sublogo's en icoon
vanaf 899,-
ex. btw
Informeren
pakket COMPLEET
Gratis kennismakingsgesprek
Bedrijfsidentiteit-workshop van ± 2 uur
Kleurenpallet én moodboard
Zorgvuldig geselecteerde typografie
Professionele huisstijl inclusief logo
Minimaal 3 logo concepten
Maximaal 4 correctierondes
Logo, sublogo's en icoon
Foto- en illustratie-richtlijnen
Huisstijl handboek (hoe jouw huisstijl te gebruiken)
Ontwerp visitekaartjes
1 maand gratis ondersteuning
vanaf 1299,-
ex. btw
Informeren
foto van finn nijman

Laten we samen iets moois creëren

Bel of email mij voor persoonlijk advies op maat. Geheel gratis en vrijblijvend.