Even laden...

Diensten

Zoek je iets wat niet tussen mijn diensten staat? Maak het bespreekbaar, misschien kan ik je doorverwijzen naar een andere professional.

Bedrijfsidentiteit & Logo

Als het gaat over een merkidentiteit / bedrijfsidentiteit gaat het over gevoel. Een (soms) eerste indruk. Welk gevoel hebben cliënten en klanten bij jouw onderneming? Hoe reageren ze daar op en welke gevolgen heeft dat op hun acties? En hoe werkt dit door naar de reputatie van jou en jouw onderneming?

Dit zijn allemaal vraagstukken waar we een antwoord op kunnen geven met een goede strategie. Door het luisteren naar mijn gevoel, en het gebruiken van mijn kennis van bewezen design-principes, kunnen we er voor zorgen dat jouw bezoekers innerlijk "ja" gaan zeggen.

Dit proces is perfect voor de startende ondernemer, of bedrijven die toe zijn aan een frisse start.

Een logo kun je zien als het gezicht van jouw onderneming. Een symbool waardoor bepaalde associaties opkomen bij de klant /cliënt wanneer ze het zien. Het geeft een professionele, degelijke uitstraling.

Web design

In principe kan iedereen een website er mooi uit laten zien. Dat is een kwestie van wat fleurige kleurtjes kiezen, een prima lettertype, en gaan met die banaan.

Bezoekers ook daadwerkelijk laten doen wat je eigenlijk zou willen is een heel ander vak. Web design is de strategie achter een website. Het is wat een website maakt of kraakt.

De juiste indeling, hiërarchie, vermeldingen, weglatingen, timing van pop-ups, kleuren, lettertypes, knoppen, functies op bepaalde plekken, ga zo maar door.

Op die manier kunnen we jouw bezoekers sturen naar een vooraf-bepaalde richting.

Wil je meer gebeld worden door mogelijke klanten? Wil je meer contactformulieren ingevuld krijgen? Dat is wat een goed design voor je kan doen!

Web development

Voor het ontwikkelen van het design gebruik ik Webflow. Dit is de meest moderne no-code software die er op dit moment bestaat.

Hiermee heb ik alle vrijheid en mogelijkheden die een peperdure programmeur heeft, maar dan zonder dat ik zelf de code hoef te schrijven.

Ik hoor je denken... "Oké leuk, maar wat heb ík daar aan?"

Nou, deze manier van werken zorgt er voor dat ik veel goedkoper en sneller ben dan de gemiddelde web developer.

Webflow is niet alleen goed voor je portemonnee, ook is het veiliger en betrouwbaarder dan bijvoorbeeld Wordpress. Het feit dat bedrijven als Dell, Rakuten en Bunq Webflow gebruiken, geeft aan dat dit van zeer hoog niveau is.

SEO-setup

Als jouw gloednieuwe website eenmaal online staat, is het ook wel handig dat deze überhaupt gevonden kan worden. Daar is de SEO-setup voor.

Bij de aflevering zorg ik er voor dat jouw website helemaal 'schoon' is. Hierdoor weten de grote zoekmachines zoals Google precies wat er wel- en niet te vinden is op jouw pagina of website. Op deze manier krijgt jouw website een hogere score en vindbaarheid dan de alternatieven.

Veel bedrijven rekenen astronomische bedragen voor deze services. Ik doe het er altijd gratis bij. Waarom? Ik vind dit gewoon horen bij de ontwikkeling van jouw website. Het zou vreemd zijn als ik daar de kantjes van af loop, toch?

Laat mij jou helpen

Ik snap dat dit nogal veel informatie is om te verwerken. Daarom wil ik het jou graag zo makkelijk mogelijk maken om vragen en onzekerheden bespreekbaar te kunnen maken. Laat je gratis adviseren! Je zit nog nergens aan vast.

Super irritante cookie-melding

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties en veiligheid te verbeteren.