Even laden...

Wat bedoelt die gozer nou?

Ik snap dat al die Engelse termen een beetje verwarrend (en irritant) kunnen zijn, maar het is nou eenmaal zo dat vergelijkbare Nederlandse termen de lading niet volledig dekken.

No-code software

No-code en low-code software is letterlijk vertaald geen-code en laag-code software. Het is dus wat de naam doet vermoeden. Er komt voor een developer (zoals ik) geen of weinig code-schrijvelarij aan te pas. Ik kan met dit soort software op een visuele manier websites bouwen en de code - dat wat een computer 'leest' - wordt automatisch op de achtergrond geschreven. Dit zorgt er voor dat menselijke fouten worden uitgesloten, wat resulteert in een schone, veilige en razendsnelle website waar alles werkt zoals het hoort.

Wireframes

Dit kun je zien als de blauwdruk van jouw website - een grove opzet van wat de indeling uiteindelijk gaat worden. Op verzoek kunnen we de wireframes samen doornemen zodat ik daar uitleg bij kan geven. De wireframes geven een mooi startpunt en een goede indruk, maar het eindresultaat is vrijwel altijd heel anders.

CMS-pagina

CMS staat voor Content Management System. Je kunt het zien als een mal/blauwdruk waarmee je (bijvoorbeeld) heel gemakkelijk een blogpost kan maken. Je hoeft vervolgens alleen je eigen content in de mal te gieten. Ik heb het design namelijk al gemaakt. Het is een kwestie van tekst invullen, foto('s) toevoegen, en klaar is kees. Er wordt automatisch een nieuwe pagina gecreëerd die geoptimaliseerd is voor elk apparaat.

Webflow Editor

De Webflow Editor is wat je kunt gebruiken bij het maken van kleine aanpassingen aan jouw gloednieuwe website. Ik lever mijn projecten altijd af met een training voor het gebruiken van de Editor. Op die manier kun je altijd terugvallen op jouw training, en heb je mij niet voor elke kleine aanpassing nodig. Mocht je toch iets willen laten aanpassen door mij, kan je natuurlijk altijd even mailen of bellen.

Nog steeds vragen?

Super irritante cookie-melding

Deze website maakt gebruik van cookies om de prestaties en veiligheid te verbeteren.